Chat

 
Elite


Jön: Meli, Évi, katie, Nikrécia, *Naomi, amelia, Rose, A., sonia, Zaphire,

 
Információ


Szerkesztő: Viki
Design: katie (v. 2.0)
Téma: Kristen Bell
Nyitás: 2014.03.08.

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

News

USA Today interjú

2014.03.08. 22:07, Viki

Az anyaság passzol Kristen Bellhez (33), aki Veronica Marsként visszatér a nagy kivetítőre március 14-én, a túl-korán-kaszált TV sorozat azonos című filmváltozatában.

"Mióta gyerekem van, szerintem még inkább anyai lettem", mondja Bell, akinek férjétől Dax Shepardtől született lánya, Lincoln március 28-án lesz egy éves. "Van egyfajta nyugalmam, mert ő is annyira ilyen. Nem azt akarom mondani, hogy elvesztettem a szikrámat, de talán elvesztettem a kaotikus energiámat."

Szerencsére a képernyőn megjelenő alteregója Veronica most már egy ügyvéd, így Bell, aki az egész világon népszerű Jégvarázs című animációs mesében is hallható, már nem kell, hogy egy tinilányt alakítson.

"Az, hogy fiatalabbnak nézek ki, bevált néhány projektnél", mondja a Gátlástalanok színésznője, "de a dolgok többsége ellenem dolgoztak."

És ő továbbra is olyan tartalmas karaktereket vállal el, akiknek van mélysége és érettségről is árulkodnak. Olyanokat, melyek nem skatulyázzák be őt egy adott életkorba.

"Amikor nézek egy szerepet, mindenképp olyasvalakit keresek, akinek nem feltétlenül vannak jelen a szülei. Ha egy filmben vannak szüleid, akkor fiatalabbat, dinamikusat hoz létre."

Mindenesetre az ő sokszínű nevelése és a felemelkedése Hollywoodba biztosította számára a rengeteg élettapasztalatot.

Bell a gyerekkorát Detroit külvárosában, Huntington Woodsban töltötte, ami őt nyitott gondolkodásmódúvá tette.

"Egy igazán elfogadó környezetben nőttem fel", mondja. "A lakóhelyem egyharmada fehér, egyharmada fekete, a harmadik része pedig arabokból állt. A szomszédom zsidó volt, de egyházi iskolába jártam. Az az elképzelés, hogy a más fajhoz tartozó emberek nem élhetnek együtt, akkora hülyeség. Nagyon kedves emlékeim vannak az ott eltöltött időről. Már idén egyszer vissza is mentem látogatóba."

KPCC's John Rabe & Kristen Bell - Veronica Mars paródia

2014.03.08. 18:12, Viki

Röviden és tömören a film egyik jelenetét parodizálták ki. Kristen nagyon örült, hogy újraforgathatta az Ira Glass cameót. Egyelőre 3 db képet is kaptunk a forgatásról, az egyik selfie-t John Rabe töltötte fel. Még nincs galériája az oldalnak, így egy képmegosztóra töltöttem fel őket.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

The Slanted interjú

2014.03.08. 17:22, Viki

Március 6-án került fel a netre egy interjú a The Slanted által, ami a Veronica Mars szereplőivel készült, pontosabban Kristen nyilatkozott, illetve Krysten Ritter, Tina Majorino és Ryan Hansen is megszólalnak a videóban. Kristen az első blokkban arról beszél, hogy a sorozat óriási hatással volt a karrierjükre, hiszen mióta véget ért a sorozat, azóta is rengeteg interjúban kérdezték őket a szerepükről, a sorozatról. Illetve megemlítette, hogy Rob Thomasszal (a film rendezője) már korábban is beszéltek arról, hogy elkészülhetne a filmváltozat, de más projektek és egyéb problémák miatt nehezen kivitelezhető lett volna, de végül össze tudták hozni a nehézségek ellenére. Beszél a film sztorijáról is, arról, hogy Veronica már New Yorkban él, és már nem szeretne visszatérni Neptunba, mindössze normális és boldog életet szeretne élni a munkájában és a magánéletében. Azonban ugyebár Logan gyanúsítottként kerül elő, és Veronicának el kell döntenie, segít-e neki vagy tovább éli gondtalan életét Pizzel, akivel a 3. évad végén jöttek össze, és azóta is egy párt alkotnak. Végül beszél a karakterről, a jelleméről. Az utolsó mondata nagyon érdekes: "Ő az a lány, aki pontosan azt mondja, amit te mondanál az adott pillanatban!"
A többieket is érdemes meghallgatni, például Krysten Ritter ódákat zeng Kristenről. Elmondja, hogy vicces, hogy már a stábból sokan nevelnek gyereket, köztük Kristen is. Együtt nőttek fel úgymond. Profinak tartja, aki mindig a maximumot hozza a jelenteiben, elképesztő tehetségnek titulálja Kristent az interjúban.

Nyitás

2014.03.08. 15:51, Viki

Nos, ez a nap is elérkezett! Már több mint 1 éve nem mozgolódtam a GPortálon, előtte viszont rendszeresen. Akkoriban Kelly néven ismerhettetek, és talán leginkább az oliviawilde.gp-ről lehetek ismerős. Furcsa most visszatérni, de nagyon örülök! Mikor eldöntöttem, hogy ismét honlapot fogok szerkeszteni, úgy határoztam, mindenképp olyan témát keresek, ami úgymond nem tucat. Három névre szűkült a listám, akikről úgy gondoltam, érdemes oldalt készíteni és ők is megérdemelnék: Sarah Drew, Bethany Joy Lenz és Kristen Bell. Végül alaposan végiggondoltam, és úgy döntöttem, Kristen a tökéletes téma!
Igyekezni fogok mindig hozni friss híreket róla, minél több érdekes modult gyártani, na meg a média menüt sem elhanyagolni. És köszönöm, ha néha idelátogattok majd!

Ui.: a gyönyörű fejlécet köszönöm áginak, a css kódot pedig ugyan átalakítottam, de akkor is a simpleau.gp tulajdona!

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!